Chtěla bych....
Anotace: Když chcete...vše.
Chtěla bych...
- vedle Tebe se budit
a vědět, že mě nebudeš nikdy nudit.
Chtěla bych...
- Tě pevně držet
..a nepustit.
Chtěla bych...
- jít Tvou cestou
..a nebloudit.
Chtěla bych...
- Tě jen poslouchat
..a nemluvit.
Chtěla bych...
- vzdychat Ti do ucha
..a nepředstírat.
Chtěla bych...
- být věrná
..a nezahýbat.
Chtěla bych...
aby si byl můj svět
..a já pro Tebe jediná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)