Vzorec
Nedostatok lásky striedam
sekvenciami snov o nej
závidím prach bielym kriedam
píšúcim krkolomné
vzorce vzťahov na tabuľu
poď po škole učiť sa
prázdnych množín škrtnúť nulu
prienik stvoriť, zlúčiť sa
stret vektorov odvoďme si
vodivého vlnenia
čo sme si, to spolu sme si
- úloha buď splnená
Přečteno 474x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, enigman, Radhuza, ewon
Komentáře (0)