být tak v pravou chvíli
tam kde se osud sklání
a do svých nekonečných archů
nikým nerušen
hledí
by splnil tajná přání
možná by váhavým pohledem
proťal můj stín
a se slovy
že touto linií se v čase
a s velkým smutkem v hlase
nevydám
že nepotkám
tu která jenom štěstí hledá
které pramen neposedný
pokoj nedá
tu co pro úsměv by semnou byla
s velkým darem
že minulost by ze mě smyla
osud prý nechce
ač ho nutím
měnit svá dávná rozhodnutí
on přisoudil on roky hýčkal
a co prý jednou
do kamene vepsal
..na vždy je