Anotace: ...je to píseň...
*
*
*
Když se večer sešeří
tak mý oči uvěří
že svět se fakt zbláznil
pak vím
že to není jenom splín
co po tváři kreslí stín
a slané šmouhy.
Řekni
víš, proč mý oči
hledaj skrýš
a proč hada zhltla myš
fakt se svět zbláznil?
Řekni
víš, proč chci s tebou
stoupat výš
proč jsem ráda
když tu spíš
a mám tě tak blízko?
Marně snažím uniknout
myšlenkám, co sžírá proud
já chci s tebou život zout
já bez tebe blázním.
Když se večer sešeří
tak mý oči uvěří
že ses do mě zbláznil.
Řekni
víš, proč chci s tebou
stoupat výš
proč jsem ráda
když tu spíš
a mám tě tak blízko?
Marně se snažím uniknout
myšlenkám, co sžírá proud
já chci s tebou život zout
já bez tebe blázním.
*
*
*
:-)
04.07.2012 22:05:20 | kočkopes