Koncem to nekončí
Člověk může v životě
přijít o spoutu věcí
je tu ale jedna
ta nejcennější přeci.
Ztratíš-li přítele
srdce kus ti zemře
i duše kus zmizí
když najednou
jste si cizí.
Je to k pláči, smutné, vím,
ale které skončilo,
nebylo pravým přátelstvím.
Ti přátelé co máš kolem,
pomůžou ti s velkým bolem.
Dají ti naději, úsměv i cit
co může dnes člověk víc chtít.
Přečteno 514x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen Viky
Komentáře (1)
Komentujících (1)