Anotace: ...
*
*
*
Do tvojí vůně
se obléklo ráno
zadýchaná noc
mě šimrá
ještě na spáncích
bdící kroky
nebylo rozestláno
nechaly stopy
hurikánu těl
ve větvích
zlomených touhou
po zralosti
šťavnatého plodu
spadlého tíhou
vzdušného jara
a vzpřímenou obručí
do sytosti
prosívá vodu
do říše lesní
do nebe čmárá.
*
*
*
Mě se to moc líbí, je to něžně, ospale jako ráno,romantické.
08.09.2012 18:10:18 | Lenka Krásnodvorská