Pojďme najít svoje štěstí
Anotace: Lidé mají strach se vyslovit, svěřit i dokonce jednat. Proč je nepodpořit?
Myšlenky, které jsme neřekli,
nás trápí na srdci.
Činy, co měly dát odpověď,
nás pronásledují.
Usínáme s myšlenkou,
co by kdyby a Já ti zahrál se svými klarinety.
Odpověď se naskýtá a je celkem prostá,
když Ty jsi tak hezká.
K tomu Já, takový blázen,
co do tebe se zasněl a nyní nemá klid.
To jsou slova spousty lidí a tím propásnou svoji šanci.
Zvedněme proto hlavu svou,
chtělo by to něco podniknout.
Vždyť na světě je víc jak miliarda lidí,
pojďme najít svoje štěstí.
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)