Váhavá
Čí kroky za dveřmi jsou,
kdo na kliku sahá?
Kdo otevřít chystá se,
a přitom váhá?
Zase ten nezvaný host
ke mně se vkrádá,
nechápu proč,
proč do mne svou snahu vkládá.
Vrací se stále,
už nevím jak dlouho,
už pletu si cit a chtíč,
už pletu si potřebu s touhou.
***
To lásky jsou za dveřmi kroky,
v prohraném boji nechce se vzdát,
tolikrát už ranila,
a přesto nejde se jí bát.
Proč za dveřmi kráčí,
proč na kliku sahá?
Proč otevřít chtěla by,
když stále jen váhá?
"pletu si cit a chtíč,pletu si potřebu touhou"...jo...to se mi bohužel také stává...
25.07.2012 09:00:08 | Tanecnice
Ahoj, děkuju za komentář. Jsem rád, že nezůstávám zcela nepochopen... :-))...
25.07.2012 13:26:48 | Miro Sparkus
pro každého existuje někdo,kdo jej pochopí...jen hledání takového člověka může být na dlouhé lokte...
25.07.2012 22:20:35 | Tanecnice
Jednoduché a přesto krásné:)
25.07.2012 07:22:16 | Lady_Mucik01