Odešla jsi
Odešla jsi.
Snad se vrátíš jednou.
Vzpomínky mé nikdy nevyblednou,
v uších dosud zní tvůj smích,
na rtech zbyla sůl tvé slzy.
Vím, že brzy
i tvá vůně z polštářů se ztratí.
Třeba se jednou vrátí
ty chvíle něhy, lásky, dotyků.
Teď jsem prázdný.
Ty už nejsi tu.
Odešla jsi.
Přečteno 484x
Tipy 8
Poslední tipující: Radhuza, ewon, poeta
Komentáře (5)
Komentujících (3)