Jsi tak krásná ...
„Jsi tak krásná, Lásko …“
A vlasy mi rozpouštíš.
Já nic neříkám.
Jen si užívám
hřích, kterého se dopouštíš.
Svět je najednou pryč,
jsme jen já a ty …
a tma.
Naše pohlazení nejsou mýty,
jako dříve v mých snech,
když jsem byla sama…
Teď je to skutečnost,
ne nějaká fáma.
Má vysněná pohádka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)