Kousek srdce
Mám u tebe kousek srdce
v něm trochu vroucných citů,
trochu upřímnosti i lásky,
trochu krásy i něhy,
trochu něžných představ i snů
trochu jistoty i strachu
trochu očekávání i touhy
Mám u tebe kousek duše
omotané růžovou stuhou
čekajíc na spříznění s tou TVOU
Komentáře (0)