Smútok mračien
Anotace: ďalší rozchod za mnou...
Smútok mračien
fascinuje ma.
Z toho smútku
jemne načriem a
opájať sa budem
vlastným, ktorý
vďaka Tebe
vlastním.
Čakám, či sa
sám od seba
vstrebe.
Vraj ma už neľúbiš
tak, ako predtým -
mrak nám šťastie zatienil.
Prší z mojich smutných očí.
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)