Chci
Anotace: Chci ti dát vše ale nemohu. :(
Chci ti dát vše, chci ti dát život,
Chci ti dát sebe, nejsem jen pilot,
Chci ti dát lásku, nic víc nemám,
chci ti říct, že tě nedám.
Nikomu, nikdy, nedám tebe,
křivý pohled, a už to jede,
chytá mě amok, agresse,
tobě však jedno, směješ se..
Komentáře (0)