poslední přípitek
dopíjím poslední doušky tebe
vláčně stékáš
v hrdle zebeš
do krve se zatínáš
malými drápky
lovec srdcí
porce nevnímáš
chtěl jsem tě poválet na jazyku
bezmocnou cítit
snad prosit
ať vstoupit nechám
ať spěchám
dokud tvůj chlad mě těší
léčí
nevynechám
tvé pohledy
přes závoj malinových chutí
kresby v kůře stromů
tiché nářky
každé nadechnutí
nahodilé proplouvání
kolem zornic mých
tvůj smích
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, Písnička..., Aťan, Sarah, Lenka Krásnodvorská, Noc17
Komentáře (27)
Komentujících (4)