Draci, mraky, pouta, ptáci
Anotace: Nevím, co napsat o tom víc, než jen, že je to jedna z mých starých.
Sbírka:
zkušební
Na draku
stoupám do bílých oblaků
a ty v sedě míjím.
Jak krásná je obloha,
když vím,
že se už nebojím.
Pouta už mě netíží
a jak pták
uletím někam do oblak,
od všech potíží.
Láska jsou city, co poutají k zemi,
city, co odnáší do nebe.
A je tak krásné, když zdá se mi,
že přes to všechno chci žít hlavně pro sebe.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy
Komentáře (2)
Komentujících (2)