větný rozbor
upovídám tě
pár slov si k tobě složím
na neforemnou hromadu
pár slabik k sobě
čárky dozadu
a samohláskám
zasloužený klid
postavím věty kolem tebe
velký plot
a z vykřičníků strážce smělé
to jen že tvé uvozovky
neotřelé
chtějí plout
tou hustou řekou přání
dotazů
a do odstavců snad se schovat
tečkám konce snovat
a pro háčky
jen vyšší patra mít
tam snít a shlížet smutně dolů
souhláskám smát se
jak se drží spolu
a v ruce svírat polámané
jméno mé
Přečteno 702x
Tipy 10
Poslední tipující: PriceznaKonzuelaBananaHemok, Liduška, Aťan, Gregy, Noc17, Lenka Krásnodvorská, hanele m.
Komentáře (9)
Komentujících (3)