Proč jsi ty
Anotace: Nejvíc si cením důvěry co v tvou lásku vkládám...
Sbírka:
My favorite
A city ukrývá v dotycích
tepla,konečků prstů,dvou těl.
Krásná poušť bez strádání.
S vodou.
Stejná, jak dráha dvou střel
Spíš teď sama,to není fér.
A nejde to zahodit za hlavu,
pochmurnou vzpomínku,náladu.
Nemožné podmínky nekladu.
Lékem je jemnost tvých slov.
Tentokrát jejich pravdivost
a všemocný čas...
Co zanechá v tobě i ve mě
zanechá v nás
ty dotyky tepla....
Tak nespi dnes sama!
Budu tě držet
a dám ti ten pocit,
pro který stojí za to,
mít rád!
Nejvíc si cením důvěry
co v tvou lásku vkládám.
Vyznání jež k sobě skládám
Klopýtáme,
ty zvedáš se
já padám.
Měla bys vědět,že..
Pro city se chodí,tam kde se láska zrodí!
Proč jsi ty ta,co brodí,se po kolena v ní?
Autor: Petr Z
Komentáře (3)
Komentujících (3)