Ne... Ale po Absu časem začíná vynechávat hlava, tak je fajn si připomenout co jsem kdy a kde potil...
11.09.2012 17:23:50 | bloodysunset
To je škoda. Chtěl jsem dát ST, ale takhle dám jenom tip. Je to zvláštní, ale do toho díla by to místo a čas přesně sedlo!
11.09.2012 23:44:07 | Nikotin