Tve verse na mne dychly hrejivym kouzlem laskyplne touhy, nehy...Dala jsem ST pro krasny a prece tak jednoduchy slovni obrat -+- CHYBIS MI CHLADNE VECERNE -+- a pro ten zaver -+- JA OBYCEJNY CLOVEK -+- . Omluv absenci diakritiky, jsem na netu v hloupem mobilu :-)
03.10.2012 22:11:32 | Miriska
....taky mobiluju :)
Ale diky, takhle vrely dlouhy komentar sem nevidela dlouho :)
Měj se krásně a skládej básně ;)
03.10.2012 22:13:48 | Lexisa