Tajemství mýdlové bubliny
Anotace: to se tak občas stane...
Tajemství mýdlové bubliny
odhalit smí jen něžný vánek.
Jiskřičky v očích Tvých
píší do knihy první řádek.
o nesmělém sklápění očí,
o tom jak se hlava točí,
ale rozechvělá ruka
trhá stránky nedopsané knihy.
Nelze je však spálit.
Tak co uděláme s nimi?
Zamkneme je do bubliny!
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)