Neumíš dávat
Podávám ti ruce.
Mám v nich celý svět,
sluneční záři
i ledový květ.
Podávám ti ruce.
Na co si chceš hrát?
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.
Podávám ti duši,
ptáčka v kleci bílé,
možná jeho píseň
zažene zlé chvíle.
Podávám ti duši,
čekám u tvých vrat.
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.
Podávám ti srdce,
pro tebe chce bít.
Z řeky zapomnění
s tebou budu pít.
Podávám ti srdce,
pro tebe chci zrát.
Ty neumíš dávat.
Ty umíš jen brát.
Přečteno 497x
Tipy 11
Poslední tipující: grázlík, tato22, Robin Marnolli, Radhuza, enigman, Lady Elleana
Komentáře (5)
Komentujících (4)