Za okny stmívá se
a kapky deště
stékají jak slzy
po skle.
Tys mi však do tváře
vlil nový úsměv
a nové světlo
do duše.
Tvé oči jak lampičky
když mluvíš o něčem s nadšením
svítí mi na cestu
ve všedním trápení.
Tvůj úsměv hřejivý
lepší je než
teplý čaj u krbu
v mrazivé zimě.
Můžu si u tebe
sednout, opřít
jak o starodávnou
silnou vrbu.
Miluji tě...