Anotace: Co z nás zbylo...
Já jsem tě nezradila
jen kradla jsem po nocích vzpomínky
vždyť jsem jen z lásky k tobě žila
tys odkopnul mne
a diktuješ si podmínky
už skočil nám čas milování
už nevoní ani vřes
přišla nenávist
-znenadání
jsem niterní kat
a ty má mez