Lhostejnost, kterou sama sobě namlouvám.
Vyhýbavé pohledy a strach.
Strach z toho,
co uvidím v tvých očích,
že možná spatřím sama sebe,
že dohlédnu až za hranice našich myšlenek.
Že možná ochutnám, co jsem si sama zakázala,
zase se vymknu kontrole
a tajně v duchu propojím
naše vědomí.