Myslím že jsi příliš svazován veršem ..a v poslední strofě dvakrát "žití" tomu nepřidá ..
přitom třeba tady by stačilo u posledního řádku prohodit ...
Pak ozveš se Ty,
lehounký vánek,
co přinese sny
a dovolí spánek. .... a spánek dovolí
10.11.2012 13:42:56 | poeta
Poeta má pravdu, a ta poslední sloka to trochu nechá padnout dolu.(klubko....u).RM.
30.11.2012 10:07:47 | Robin Marnolli