Už znám...

Už znám...

Anotace: ...co umí způsobit bolest...a nechci už nikdy víc...ji dávat ani nedobrovolně přijímat...

Znám Tvou kůži
znám Tvůj strach
že jsem jako jiní muži
že slova má promění se v prach.

Znám Tvůj smích
a vím jak je vzácný
však neměnil bych
s Tebou jsem šťastný.

Vím, že důvěra se zlomí lehce
a pak bolest vzpomínky vrací
však už bolet se mi nechce
nechci být ten co třísky kácí.

Znám Tvé slzy
a vím, že jich padá dost
občas mě to mrzí
že žití není jen pro radost.

Znám Tvou osobnost
je těžká jak ta má
však věřím, že náš most
spojení na věčnost
Znamená…

Vím, že druhá šance
málokdy má naději
však první zradit se mi nechce
naději v které miluji…
Autor Tom XVI, 01.12.2012
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, fajn. Taková klasika.

01.12.2012 10:57:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí