ochočit si svou noční můru
a nechat se hladit sametem
pak do těžkých bot a do mundůru
ať s motýlkama prý zametem
připíchnem si je do svých vitrín
teď už se jim budem jenom smát
- já byla motýl, ty příliš chytrý
a motýlí let prý nemá řád
tak teď tu sedím vprostřed pekla
omámená jako éterem
připíchnutá (j)sem, zoufalá vzteklá
a: zajatce prý už neberem
Máš to pěkný, uhlazený, jako vždy.:-)RM.
02.12.2012 09:20:58 | Robin Marnolli
jako bys mě četl roky :o)
děkuju - samet už takový je.. uhlazený
02.12.2012 10:44:38 | hanele m.
Vzpomněl jsem si na motýla
co má asi za lubem
jen si ve své kukle čeká
co se z něho vyklube ..
a pak letí chaoticky
ke kytkám..
tak jako dycky
01.12.2012 14:29:42 | zamotán v nedospělosti
Vzpomněl jsem si při tom na Plíhala
Nechte samet sametem
pánové a dámy
buďto s nima zametem
nebo oni s námi
dávám tip :-)
01.12.2012 12:24:34 | vkl