Ztrácíš se mi
Anotace: ..láska přináší štěstí i smutek..v tomto případě to druhé..
V duchu Tě hladím po tváři,
když noční světlo odráží.
Jsem přeplněn vášnivou touhou,
přestože jde o vzpomínku pouhou.
V duchu Tě hladím po tváři,
Tvá krása mě stále zaráží.
Chci Tě objímat a líbat,
avšak slyším Tě jen tiše zívat.
V duchu Tě hladím po tváři,
leč nějaká zeď tu překáží.
Najednou vyhasnul Tvůj žár,
a polibek je náhle vzácný dar.
V duchu Tě hladím po tváři,
když slza stéká po mém polštáři…
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucy Susan, Bol
Komentáře (0)