tvé doteky jsou tak stručné
poslední slovo v půlce věty
a naše světy
pustá zem
hromadné útěky
po stopách zvadlých květů
v záhonech fantazie
pod planetu
do vesmírného sklepení
nezmění věty které šetříš
snad pro budoucí chvíle
rozmar ticha v rámci křiku
šeptej slova díků
odcházím
tam kde nejsi hmotná schránka
kde jenom duše vznáší se
kde pluje světlem bez nádechu
snaží se
prolomit led co hladinou se stává
lesklým tajemstvím
náhodný obrubník poskytl mi klidu
sedím a sama s myšlenkou
že konec není
je jen radost co se vzdálí
na pár chvil od nás
kamsi plout
snad aby v symbióze smutku
dopřála malé vítězství
i slzám
tvářím bez úsměvu
to se smí
ŠTylový, no jo.. máš styl v peru..je vidět:-)
08.12.2012 00:50:50 | Robin Marnolli
Peru je hezký, samej indián, pralesy .. hodně prší :)
ale je tam klid na psaní
08.12.2012 00:52:32 | poetka
Pralesy,
nad lesy když ční,
básní nejednou
nádhernou vůní,
se sluním do čistoty.
Co ty?
08.12.2012 00:55:05 | Robin Marnolli
U tebe musím hodně přemýšlet ale nakonec to dává smysl i jakousi radost :))
08.12.2012 00:47:33 | zamotán v nedospělosti