Anotace: Představme si parné letní počasí a svět, v němž lidé vycházejí přesně do páru.
Běhám po špičkách
a slunce pálí.
Pod oblohou, kde není mrak
si klidně zpívám.
V korunách stromů zívají
konečky větví.
Já v celém okolí hledám
jen pohled letmý.
A slunce pálí.
Vítr mě hladí po vlasech
v hodině ticha.
Kameny líbá mech -
kde je ta lichá?
A slunce pálí
do očí.
A to já jsem zase na sudou ;)
16.12.2012 22:00:07 | 5kvitek