Vánoční panenka
Schovala jsem si
sníh do čajového sáčku.
Mám ho na památku.
A ty mě
jako milovanou hračku.
Vidím se v tobě
- jsi moje tajenka,
co svět pro mě znamená.
A já tvá
pletená
panenka.
Dotek byl mi málem
- jen pouhá chvilinka
ty jsi můj osobní strážce
a já tvá vánoční panenka.
Sebral sis deku
a odevzdal mi poslední něhu,
v transu jsi pro mě
sladký andílek ve sněhu.
Ty vůbec nevíš, co všechno obnáší
Tě tak moc milovat.
Přečteno 488x
Tipy 3
Poslední tipující: vkl, Miriska, poetka
Komentáře (2)
Komentujících (2)