Tělesní tuláci
Chtěl jsem ti složit poklonu
ale to ona se složila před tebou
i o mě se omdlení pokouší
Hladíme se slovíčky
vše co řekneš
je tak vzrušující
zatímco já jen tak vzrušeně žvatlám
Tvůj úsměv
ta ochranná známka
tvého obličeje
svádí mou dospělost
k hrátkám
co se nevypráví dětem
Z hrdelního království
vyjíždějí vzdechy
na divokých koních
jsme tělesní tuláci
ty si odpočiň
to já teď půjdu dál
po tajemných cestičkách
kde šeptanou rozkoší
ukazuješ mi směr
a já jsem ....
.... ten nejšťastnější tulák ze všech
Přečteno 560x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Koprtinka, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)