Zajímací :-) Vím, že mě za to, co napíšu, budeš teď nenávidět, ale z toho vyrosteš... I já jsem z toho vyrostla. A na školu neser z trucu rodičům. Děláš to pro sebe, ne pro ně.
26.01.2013 14:15:39 | LadyElis
Já už jsem dávno ze školy :D - to jsem právě psala kdysi, když jsem na ní byla :) a naštěstí jsem tam zůstala ukončila a onen hňup se vypařil :D. Jen náhlé pomatení mysli - drogy jsem taky nikdy nebrala - naštěstí :)
26.01.2013 14:22:31 | kytiu
No jo, on by furt jen káral, všechno a všechny, co není podle jeho přesvědčení :D To je dobře. Taky jsem měla období, dodnes se divím, kolik jsem v sobě měla rozumu, že jsem na tý škole vydržela, sama z vlastní vůle...
27.01.2013 21:28:48 | LadyElis