v plytkých slovech
náhodných kolemjdoucích,
kteří zůstali do rána
zapomínám tvůj hlas
na lepivých rtech
nechtěných mužů
chtěně ztrácím tvoji chuť
pod zpoceným tělem
zahanbeně přebíjím
zoufalou touhu
na tvou vášeň
v hlubokomyslných debatách
pozbylých významu
snažím se pohrdat
tím v co ty věříš
na cizích lidech
cizejších než se zdá
nechávám stopy
po tvé lásce
...."snažím se pohrdat tím v co ty věříš"...
moc hezky napsaný, vyjádřený...) horší mít to odžito...
11.04.2013 22:40:33 | Loveless
Chtěl sem napsat naprosto identickej koment. V těchhle dvou verších je pro mě fakt skvěle vyjádřenej zmar ze zrady a zklamání a lidská nerozhodnost ve "spravedlivý nenávisti".
19.11.2013 13:11:12 | Stanley K.
super, škoda té diakritiky u některých básní, píše ti to!
01.02.2013 21:08:51 | Trdlo