Nechci
Nechci mít
svět v barvách poezie
vždyť měnil by barvy
jen podle nálady
melodie.
Nevěřím už v osud
jsou to verše nepravd
z rozmaru
otáčím listy naší Lásky
dokola a stále
pomalu.
To protože to bolí
proto mlčím,
i přesto, že je to
tak jednoznačné
A subjektivní.
Nestojím ani za pár facek
proto ti Zlato, nechci
dát svoje...
...srdce.
Přečteno 469x
Tipy 8
Poslední tipující: Selena-J, maliska, Morgenstern, poeta, Miriska, LadyElis, vkl
Komentáře (4)
Komentujících (3)