vrstvy křehké
představ si tenký led
o kterém si myslíš
že unese Tvá špatná rozhodnutí
a pak se divíš
když ta voda kolem očí
je tak studená
až proklínáš mráz
proč přišel
sestoupil z nebes
do hřejivé krajiny Tvých pocitů
vytrhl tě z klidu každodenních nálad
nasadil brouky a jejich cestičky
teď nahlodávají
dříve tak pevnou strukturu
mozaiky myšlení
co se musí stát
že člověk
že dva lidé nahodile
v soukolí náhody uvíznou
a ta je drží sladkými sliby vábí
srdce dokořán
a jak se ta hladina zavírá
tenká vrstva budoucího zámku zraje
vidět přes ní není
zvířené dno je blízké
pevnina se ztrácí
klíč k vykoupení
kořeny leknínů pohltí
několik slz je málo
požár neuhasí
do tváře plamen tesá otázky
jde projít životem s pohledem do země
nebo mu dovolit
zhmotnit sny
riziko přijmout
první krok je zrádný
a tenký led ví jak to hrát
tak až se probořím
v proudu s tebou zmizím
budu rád
Přečteno 516x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Avola, střelkyně1, Joe Vai, Sarah, hanele m.
Komentáře (7)
Komentujících (5)