Plamen svíce
Anotace: Láska je jako plamínek svíčky, a pokud ji někdo sfoukne, zůstane jen nezapomenutelná vůně kouře...
Pokud někdo ji zažehne
Hoří láska, jako svíce
Plamenem nejistým
Který musí se hýčkat
Když někdo ji sfoukne
S úsměvem sadisty
Zůstane jen kouř
A nejasná vůně ve vzduchu
Kterou nikdy nezapomeneš
Ač chtěl bys sebevíc
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (2)
Komentujících (2)