Anotace: Tak nevím, mám horečku, stýská se mi a nebo je to prostě láska? Omlouvám se za obsah, mám horečku,ale to ostatní je taky pravda .o)
Celý den leží naznak a pluje
hraje si s litosférickými deskami mysli
posouvá je kamsi za obzor
kam mohu jít bosou nohou vánkem.
Sám a přece hledám tvůj kontinent,
hrajeme scrable beze slov,
němí jsme se narodili, němí nezemřeme,
jen sfingy mluví pohledem.
Čas dun tisíckrát se přesypal,
náš ještě nevypršel kapkami deště
roztáhnout touhu a tančit v něm,
tu jedinečnost nechytíš do dlaně
Sahám dálkou paprsčitých okamžiků
po sebraných spisech nového dne
a v řádcích vynechávám bílá místa pro tebe
abys je naplnila slovem po okraj
...a dala mi pít...