Sněží mi do srdce,
v peří usínám okřídlený
představou tvé blízkosti,
jsem prasklinou v opuce,
kapkami zasklený
paprsek s ratolestí.
Já bezvěrec modlím se nekonečnem,
věřím, že láska se rozpíná,
srdce je potopeným městem,
jdu bosý prázdnými ulicemi sveden
a slunce lampy zhasíná,
smět dotknout se Tě deštěm.
Duši mám promoklou na papír,
jsem bludný poustevník,
prstýnek obrostl trávou tak měkce,
láska je krásný suvenýr,
květinou voníš až za rovník
a čas se vzdát nároků nechce.
Počítám pokosené klásky,
které bez milosti sťal,
odevzdal je vánku,
čtu v Tobě dotekem mezi řádky,
zpaměti krásu Tvou poskládal,
pošeptal jsem ji spánku.
Jo tak jsem ještě kouknul na něco jinýho a ... fakt super !!! Jakobych tyhle pocity odněkud znal .-)
19.03.2013 22:17:45 | Madanik
Jsem ovlivněna portrétem v profilu, který nelze estéčkovat, ale snad nejsem úplně mimo;)
10.03.2013 21:11:49 | Lilien