jsou lásky
po kterejch nezbyde než pár vlasů
na polštáři
pár fotek & vyprávění -
jsou lásky
co nejsou než
ústupek
z jedný strany
kousek zpátky
zapřený ideály jsou
lásky
ze kterejch se vyhoní a
vzpomínky
ze kterejch se vychlastá
.......
říkal jsem si
není to tak složitý a
pak
pak jsem potkal jí –
česala si maličký culíky – jako dva
blonďatý tulipány z hlavy
věřila že
musí bejt něco jako
smysl života & štěstí
věřila na něco mezi
nebem & zemí + že
láska
je víc než slovo z filmů & knížek že
láska je víc než slovo
na oblbování mladejch holek a
tak jsme se jako že hádali
vyráželi na dlouhý procházky poznávali
kytky & ptáky
po křiku
drozd zpěvný
říkal jsem
drozd zpěvný
říkal jsem a
ona se smála
........
To ber jako odpověď na tvůj dotaz :D
16.03.2013 20:43:00 | Hagrid