To, co ještě dlužím
Anotace: Jak daleko bylo ode mě k tobě? Nejspíš moc a nepočítá se to v metrech.
Sbírka:
Chester
Dřív skládala jsem o zmetkovi
jež byl tvůrcem všech mých nálad
avšak neměl zájem
ponořit se zrakem do mých balad.
Vztah v marihuanovém kouři
o samotě, co ubíjí.
pouštění se do hádek
v reprácích
depresivní black.
V polibku dokud jsou rty ještě rudé
jak růže
škrábala jsem ti do kůže
bez výchozích gest
a tys mi říkal
„jsi normální?“
Já nebyla
a nepřišlo mi morální
vzdát se tě.
Tak už ti dávám sbohem
a tentokrát poslední
bez dramatu
dnes
při jarním poledni.
Omlouvám se za to, co jsme otrávili.
Přečteno 571x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Barčík, slečna Nefertiti, LadyElis, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)