Anotace: Tenkrát plamen dohořel, V mém zajetí z holých stěn, Ten havran ve svých proměnách, Zemí prázdnou jsem šel, A strach v sobě měl, Do duše mi někdo sáhl
Jizvy ze starých ran
Vodka a dým z cigaret
A ve snu křehký svět
My dva v rozkvetlých zahradách
Tenkrát plamen dohořel
V mém zajetí z holých stěn
Ten havran ve svých proměnách, tiše stál
Zemí prázdnou jsem šel
A strach v sobě měl
Do duše mi někdo sáhl
Svit měsíce v záclonách
Tvé jméno v ozvěnách
Nevíš, jak moc Tě mám rád
Ten podraz přebolel
Novou sílu já v sobě měl
Dík tobě nastokrát
Nastokrát
Možná ze sítě naivních vět
Roste v poušti svěží květ
Lásku od lži rozpoznám
Teď blednou jizvy ze starých ran
A přiznávám dík Tobě nastokrát
Pro všechny jizvy ze starých ran
Ty jizvy ze starých ran
Jizvy ze starých ran
(Hanuš Šparlinek, 26.4.2013, inspirováno Happens all the time)
Proč ta velká písmena na začátku každého verše? někdy to změní i smysl na nesmysl...
27.04.2013 19:07:28 | aravara