Až rozlomí se čelist má,
o přesolený zimní chodník,
zvednu své přimrzlé srdce,
roztrhané na pár cárů,
a nesměle se zastydím
pohledem raněného zvířete,
střeleného pouze z potěšení.
Pak barva má se rozpije,
do šedi každého dne,
jenž je jak Čekání na Godota
bez tebe.