Budu lepší
Nebudu brečet
ani teď, ani pak
ani když zas uvidím
že to půjde špatně s ním.
Nebudu křičet
ne, ani tiše
zbytečné je se trápení
něčím, co nemá řešení.
Nebudu vyčítat
i když bude to na místě
moc dobře to zná a ví
jen jeho volba, zda se tomu postaví.
Nebudu se ptát
nedostala bych odpověď
pochybuji navíc že by nelhal
z jakého důvodu i tentokrát selhal.
Ne.
Nebudu brečet, vyčítat
nebudu křičet, ani se ptát.
Možná že zkusím mu pomoci
což způsobí i pár emocí
ale ty se časem udusí
v duši, tam, hluboko.
Jestliže však potřetí
důvěru zradí
místo v mém srdci ztratí
nezmizí sice na vždy, ani úplně,
ale bude vědět, kdo jediný je na vině.
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)