Rozpustím
na rtech
ten poslední
kousek čokolády
byla v pozlátku
ještě nerozbalená
a stále Ti je k mání
hořkost touhy
v nadechnutí
prý kdo jednou
ochutná
podlehne jí...
"Pralince "
...tak ti nevím...cucat pralinku z alobalu nerozbalenou... není to jako sex s prezervativem? :-D
21.06.2013 00:55:00 | Modrý Adept
Miluji pralinky,ale musím si dávat pozor abych si nepokecal vázanku.
30.05.2013 21:35:29 | Jozef Bojanovský