Vůně šeříků
Lehl jsem si v příběhu
do pouště plné šeříků
omámen, věřil jsem na lásku.
Některá z těch slov jsou zlá
právě ty, která mluví o lásce
jak květy, které k zemi padají
co útěchy včel neznají.
Lehl jsem si v příběhu
omámen, věřil jsem na lásku.
Vdechl jsem vůni oblázků
šeříků jejich nasládlou chuť
probuzen deštěm z polibků
probuzen deštěm z polibků…
Lehl jsem si v příběhu…
Přečteno 519x
Tipy 1
Poslední tipující: Secretive
Komentáře (0)