Anotace: Zbavím se posledních pout, když bílé páry v nebi hynou, najdu své duše ztracený kout a labutě s hladinou v tichu splynou
Labyrint
Pomáháš mi zapomenout
na smutek, když mráz všechno spálil
tak rád chtěl bych zapomenout
na chladný déšť, který se náhle vrátil
Zbavím se posledních pout
když bílé páry v nebi hynou
najdu své duše ztracený kout
a labutě s hladinou v tichu splynou
Do mých žil se láska znovu vlije
pak vrátí se ty sladké melodie
a všechny tóny, co v srdcích hrály
když my dva, v podzimním listí, jsme se smály
Slib, který jsem ti dal
pro něj já tak dlouho žil
víš, v těch chladných chodbách
tam sladký ideál, ve střepy se proměnil
Vnímám to jako němý film
můj svět barev někam odplouval
znělo to jako temné básně rým
to vryp nicoty ve mně zůstával
Byl to labyrint z bílých stěn
a ztracené cesty směr
chodník z jehel na bosých nohou
tak rozmazaný byl můj svět
když na rtech já měl snad tisíc vět
a nevěděl, že skončit lze s tou zvláštní hrou
Padám a ztrácím vše za maskou svou
vstávám, věřím v tvé doteky, co něžné jsou
S tebou
S tebou
Držíš mou dlaň, a já bořím tu zeď neviditelnou
barvy, zvuky, tóny, teď tak jasné jsou
S tebou
S tebou
(Hanuš Šparlinek, 26-27.5 2013,inspirováno melodií skladby Alone)
nemáš náhodou inspiraci v nějaké melodii?
28.05.2013 16:31:59 | Robin Marnolli
díky za pročtení, některé jsou inspirované melodií, jiné jsou i čistý cover, s hudbou se to lépe píše.
28.05.2013 21:15:32 | Hanuš
někdy by bylo lečí melodii příložit, třeba youtube, naladíš pak čtenáře na své myšlenky trochu:-)
(pohádku labyrinth mám moc rád:-)
28.05.2013 21:18:01 | Robin Marnolli
už budu
28.05.2013 04:04:29 | Lagedama