Jsi slzou...
Anotace: ...někdy to moc bolí
Jen do mne, houšť a silněji!
Vším jsem vinný já...neuznalý, necitlivý, sobecký
a bůh ví, jaký ještě.
Ach lásko, bolíš, bolíš...
Jsi sprškou studeného deště,
jsi žhoucí slzou na mé tváři,
hlubokou vráskou vrytou do čela.
Ach lásko, lásko,
já v tobě viděl anděla...
Přečteno 669x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jiná, Lucy Susan, KatkatkaW, Robin Marnolli, lucie.Tee
Komentáře (2)
Komentujících (2)