Poznání

Poznání

Anotace: Ten nádherný pocit, když člověk spatří toho pravého...

Ta nezapomenutelná chvíle,
kdy se setkaly naše pohledy.
Jako snadno překonatelné míle,
jako lehce tající ledy.

Od toho okamžiku mi vše jasné bylo,
chtěla jsem Tě hned.
Mé srdce vzrušením bilo,
jsi sladký jako med.

Jak nádherná představa mít Tě vedle sebe,
však krásnější je skutečnost.
Celé dny i noci myslím na Tebe,
nikdy Tě nebudu mít dost.
Autor Iwushak..., 14.06.2013
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí