Ráno když vstávám
Vidím tě v zrcadle
A pak když snídám
Sedíš naproti mně
Chci se tě dotknout
Jenže ty mizíš
A usmíváš se
Jak nejlíp to umíš
Chci být s tebou…
Klečíš na prahu a brečíš
Věřím, že ty slzy jsou pravé
A vím, že není správné neotevřít
Chci být s tebou…
Jenže se bojím
Že ses nezměnil
A že mi znovu ublížíš
Procházím parkem
Vidím nás sedět na lavičce
Držíš mě kolem ramen
Líbáš mě do vlasů
Jenže když se přiblížím
Poznávám, že ta dívka
Kterou líbáš, nejsem já
Zavírám oči, utíkám a brečím
Chci být sama
Chci být s tebou
Je to strašně těžký
Nevím, kdo jsi
Nepoznávám tě
Přesto tě miluju
A to nejvíc bolí
Chci být s tebou…
Klečíš na prahu a brečíš
Věřím, že ty slzy jsou pravé
A vím, že není správné neotevřít
Chci být s tebou…
Jenže se bojím
Že ses nezměnil
A že mi znovu ublížíš
Všude kam se podívám
Vidím tvůj úsměv
Cítím tvou vůni
Slyším tvá sladká slova
Cítím tvá objetí
Chci být s tebou
Ale už jen ve vzpomínkách
Protože tam mi nemůžeš víc ublížit…